Baza sportiva la scoala generala Prundeni

image_pdfimage_print

 

Debut de an scolar …cu surprize
Elevii Scolilor cu clasele I-VIII Prundeni, precum si prescolarii au fost intampinati cu manuale scolare noi, spatii de invatamant dotate cu calculatoare si table inteligente tip SMART dar si cu surprize. Noutati care i-au luat prin surprindere nu numai pe profesori si parinti, dar si pe adevaratii utilizatori ai infrastructurii.
Este vorba de doua terenuri de sport. Un teren cu gazon sintetic de dimensiuni 40/20 ml, ce poate fi folosit ca teren de tenis de camp, minifotbal si handbal si inca un teren de sport acoperit cu tartan (covor de cauciuc special). Terenul are dimensiunile de 20/10 ml si este marcat un teren de volei, unul de baschet, minifotbal dar si un teren pentru fotbal cu piciorul. Este delimitat cu acoperit cu plase speciale. La aceasta ora se lucreaza la amenajarea cabinelor pentru sportivi, cu vestiare, grupuri sanitare si dusuri. De asemenea complexul sportiv va fi dotat cu tribune pentru spectatori, pentru VIP-uri, dar si loje acoperite. Concomitent se lucreaza si la pregatirea unui alt teren-de data aceasta numai pentru fotbal cu dimensiunile 60/40 ml, teren ce se va omologa pentru intrecerile juniorilor. Covorul sintetic este transportat de la un club sportiv din Belgia.
Asadar, la Prundeni primarul Horascu impreuna cu echipa sa ne rezerva permanent surprize …placute. Si cum il stim noi…la mai multe!